[ad_1]
ایسنا/قزوین یک جهادگر قزوینی گفت: برای توفیق رزمایش مواسات و همدلی نیاز است یک جریان عمومی در جامعه ایجاد شود و عموم مردم در یک خیزش عمومی بهصورت خانه به خانه در جریان مواسات قدم برداشته و به این درخواست مقام معظم رهبری لبیک بگویند تا فرهنگ کمک مؤمنانه در جامعه شکل بگیرد.
حجتالاسلاموالمسلمین سید مطهر علیزاده، از فعالان جهادی استان قزوین، در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح مساوات و همدلی در استان قزوین اظهار کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور و تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم کمک و یاری مردم در سراسر کشور گروههای مردمی و جهادی از جمله قرارگاه مدافعان سلامت تشکیل شد تا آسیبهای ناشی از این ویروس را در جامعه کاهش دهد.
وی افزود: در طول این مدت عملیات زیادی از جمله غربالگری، ضدعفونی معابر، کمک به کادر درمان، غسل و تدفین اموات، تهیه و بستهبندی اقلام، پیگیری امور بیماران و راهاندازی کارگاههای تولید البسه مخصوص برای کادر بیمارستان انجام شده است.
حجتالاسلام علیزاده با اشاره به فعالیت ستاد مواسات و همدلی در استان قزوین تصریح کرد: بعد از بیانات مقام معظم رهبری در نیمه شعبان و تأکید بر رزمایش مواسات و همدلی برای نشان دادن جلوههایی از زیباییهای زندگی جامعه مهدوی، ستاد همدلی و مواسات در استان قزوین زیر نظر آیتالله عبدالکریم عابدینی نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه قزوین شکل گرفت تا در کنار فعالیتهای ستاد مدافعان سلامت رسیدگی به آسیب دیدگان کرونا را بهصورت ویژه انجام دهد.
وی ادامه داد: برای توفیق در این رزمایش نیاز است یک جریان عمومی در جامعه ایجاد شود و عموم مردم در یک خیزش عمومی و بهصورت خانه به خانه در جریان مواسات قدم برداشته و به این درخواست مقام معظم رهبری لبیک بگویند تا فرهنگ کمک مؤمنانه در جامعه شکل بگیرد.
این کارشناس دینی عنوان کرد: پیش از تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر انجام رزمایش مواسات در کشور، قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی در استان قزوین فعالیت خود را شروع کرده بود که با مطرحشدن موضوع مواسات فعالیتها در این ستاد جدیتر از قبل دنبال شد.
حجتالاسلام علیزاده با اشاره به اینکه در ذیل قرارگاه شهید سلیمانی ۲ قرارگاه مدافعان سلامت و قرارگاه مواسات و همدلی مؤمنانه در حال فعالیت است، گفت: قرار است در قرارگاه مواسات موضوع محرومیتزدایی مورد توجه جدی قرار بگیرد لذا برای شکلگیری جریان خیزش عمومی در جامعه نیاز است هر شهر به محلهها و مناطقی کوچکتر تقسیم و یک مسجد بهعنوان محور فعالیتهای طرح مواسات انتخاب شود.
وی یادآور شد: در هر منطقه بیشک هیئتها، گروههای جهادی، پایگاههای بسیج و مواکب اربعین وجود دارد که همه آنها تحت نظر مسجد محوری فعالیتهای خود را در راستای قرارگاه مواسات سامان میدهند. تمامی برنامههای این قرارگاه در راستای حمایت از کسانی است که از کرونا آسیب دیدهاند و همچنین فقرا و نیازمندان نیز با حفظ کرامت و عزت مورد حمایت این قرارگاه خواهند بود.
اشتغالزایی از اهداف قرارگاه مواسات است
این جهادگر خاطرنشان کرد: تأکید بسیار این قرارگاه بر موضوع اشتغالزایی بهمنظور عملیاتی کردن موضوع شعار سال با محوریت جهش تولید است از این رو ایجاد اشتغال خانگی و اشتغال خُرد در این قرارگاه مورد توجه جدی خواهد بود.
وی با اشاره به نقش کلیدی بانوان در اجرای طرح مواسات و همدلی یادآور شد: بانوان میتوانند با هنر دست خود در راستای اشتغالزایی قدم بردارند، لذا نیاز است با آموزشهایی کیفیت محصول تولیدی آنها افزایش پیدا کند و از سوی دیگر نسبت به بستهبندی و بازار فروش آن نیز توجه شود.
حجتالاسلام علیزاده خاطرنشان کرد: برای محرومیتزدایی تنها اهدای بستههای رایگان به افراد نیازمند نباید مورد توجه باشد چرا که بسیاری از افراد میتوانند با سرمایهای اندک زمینه اشتغال را برای خانواده خود ایجاد کند.
وی ادامه داد: توجه به موضوعات فرهنگی و افزایش معنویت در جامعه بسیار مهم است از این رو مقام معظم رهبری نسبت به این موضوع بسیار توصیه داشتهاند برای همین لیست اقدامات فرهنگی پیشنهادی به محلات و خانوادهها ارائه میشود تا متناسب با توان و سلیقه خود آن را انجام دهند.
این فعال جهادی با اشاره به اینکه در حال حاضر مردم هر محلهای امور منطقه خود را مورد رسیدگی قرار میدهند، خاطرنشان کرد: این امر نشان میدهد که مردم میتوانند خودکفا مشکلات محل خود را رفع کنند لذا قرارگاه کمک میکند تا آنها خود را تقویت کرده و برای حل مشکلات موجود گام بردارند و بیشک این تجربیات میتواند در حل بحرانهای احتمالی آینده بسیار کارساز باشد.
انتهای پیام
[ad_2]
Source link