[ad_1]
ایسنا/کرمانشاه معاون عمرانی استانداری کرمانشاه از عضویت بیش از پنج هزار نفر در شوراهای شهرها و روستاهای استان خبر داد.
مهرداد سالاری در جلسه روز ملی شوراها که عصر امروز (9 اردیبهشت) در سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد با اشاره به عضویت ۵۰۳۱ نفر در شوراهای شهر و روستای استان، گفت: از این تعداد ۱۷۶ نفر عضو شورای شهر بوده و ۴۸۵۵ نفر عضو شوراهای روستاهای استان هستند.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار شوراها در پیشبرد امور شهرها و روستاها، گفت: توسعه و امنیت پایدار در گرو همکاری تمامی نهادها و ارکان یک جامعه است که در همین راستا شوراهای شهر و روستا می توانند همکاری موثری داشته باشند.
سالاری به برخی تنشهای ایجاد شده میان شوراها و شهرداریها اشاره کرد و افزود: همین اختلافات نشان از پویایی شوراها و شهرداری ها دارد، چرا که تا کاری صورت نگیرد اختلافی بروز نمی کند.
برخی مسئولین، شوراها را نقطه مقابل خود می دانند
علی الفتی رئیس شورای استان نیز در این مراسم با اشاره به موانع و مشکلات بسیار در مسیر فعالیت شوراها گفت: یکی از اصلیترین این مشکلات که تضعیف جایگاه شورا را به دنبال داشته، بحث عدم توجه برخی مسئولین به جایگاه شوراها است.
وی افزود: متاسفانه برخی مسئولین در عمل اعتقادی به جایگاه شورا در بحث تصمیم گیری امور شهر و روستا ندارند و همین امر مانعی بر سر راه فعالیت شوراها شده است.
الفتی تصریح کرد: متاسفانه این مسئولین شورا را نقطه مقابل خود میدانند و برخی هم به دلیل عدم اطلاع از قانون، جایگاهی که باید برای شوراها قائل نیستند و رفع این مشکل حمایت مسئولین ارشد استان و بهویژه استاندار کرمانشاه را می طلبد.
رییس شورای استان در ادامه به مشکلات مالی شهرداریها اشاره کرد و افزود: متاسفانه به دلیل نبود درآمدهای پایدار و کاهش درآمدها به دلیل عدم پرداخت مناسب عوارض، شهرداری ها هم اکنون قادر به پرداخت حقوق پرسنل خود هم نیستند.
الفتی افزود: متاسفانه به دلیل مشکلات مالی، برخی شهرداری ها به فروش املاک شهرداری برای پرداخت حقوق پرسنل خود روی آورده اند که تخلف محرز است.
وی تصریح کرد: ادامه این روند باعث چوب حراج زدن به اموال شهرداریها میشود و از طرفی شهرداریها چارهای ندارند و این میان می طلبد که مسئولین استان کمکهای ویژهای به شهرداری ها داشته باشند.
برخی شوراها را در حد “شورای شهرداری” هم قبول ندارند
غلامرضا امیری رئیس شورای شهر کرمانشاه نیز در این جلسه با بیان اینکه شورای شهر صدای مردم و پُل ارتباطی میان مردم و مسئولین است، گفت: تمام امور شهر به شورای شهر مربوط است، اما این شورا کم کم به حاشیه برده شده و در شورای شهرداری خلاصه شده است.
وی افزود: حتی به لطف برخی دوستان در حال حاضر شورای شهر را به عنوان شورای شهرداری هم قبول ندارند.
امیری در ادامه در انتقاد نسبت به عدم رسیدگی به تخلفات شهرداری کرمانشاه، گفت: سه ماه پیش تخلفات مجموعه شهرداری کرمانشاه در قالب نامهای به استانداری کرمانشاه اعلام شد، اما تاکنون نتیجه ای حاصل نشده که تقاضای تسریع رسیدگی را داریم.
تشدید مشکلات مالی شهرداری ها به دنبال شیوع بیماری کرونا، عدم توانایی شهرداری ها در پرداخت حقوق معوقه پرسنل، شهرفروشی و… از جمله مشکلات مطرح شده از سوی اعضای شوراهای شهرها و روستاها در این جلسه بود.
انتهای پیام
[ad_2]
Source link